06. ledna 2020: Zeppelin CZ představuje nakladač Cat 950 GC

Nová kolový nakladač Cat 950 GC rozšiřuje nabídku stavebních strojů společnosti Zeppelin CZ.

[20. prosince 2019, PRAHA] – Zeppelin CZ, výhradní dealer stavebních strojů Caterpillar v České republice, rozšiřuje svou nabídku o nový kolový nakladač. Cat 950 GS nabídne špičkové parametry při nízkých provozních nákladech.

Řada GC se rozšiřuje

Řada strojů Cat s označením GC (General Constuction) nabízí skvělé výkony strojů Cat i pro méně náročné nasazení. Nejnovějším přírůstkem v řadě GC je kolový nakladač Cat 950 GC. Stroje GC najdou své uplatnění všude tam, kde je potřeba odvádět těžkou práci v náročných podmínkách a s rozumnými náklady.

Méně elektroniky, stejná kvalita

Stroje Cat řady GC představují dostupnou variantu špičkové techniky Cat. Oproti jiným modelům zde Caterpillar nabízí jednodušší řešení a méně asistenčních a podpůrných systémů. Robustní konstrukce, špičkový výkon a kvalita strojů Cat tu však zůstává. Cat 950 GC je tak ideálním pomocníkem pro práci na stavbách, v lomech, ale své uplatnění najde i v zemědělství a v dalších odvětvích.

Výkon i šetrnost

Cat 950 GC je poháněn osvědčeným motorem Cat C7.1 ACERT o výkonu 180 kW. To mu dává dostatečnou výkonovou rezervu i pro náročnější úkoly. Díky optimalizaci hydrauliky pracuje nakladač maximálně efektivně a šetří tak provozní náklady. Samozřejmostí je plnění nejpřísnějších emisních limitů.

Výbava

Stroje řady GC se vyznačují jednodušší palubní elektronikou, to však neznamená, že by výbava nakladače Cat 950 GC byla chudá. Právě naopak. V klimatizované kabině nakladače nalezne obsluha vše, co k práci potřebuje. Pohodlné a plně nastavitelné sedadlo je středobodem pracovního prostředí, všechny ovladače jsou skvěle dostupné, kabina je řešená maximálně ergonomicky s ohledem na potřeby strojníka. Ke snadnému ovládání nakladače značně přispívá i bohaté prosklení kabiny, velká zpětná zrcátka doplňuje kamera na zádi. Díky tomu je práce s nakladačem pohodlná a především bezpečná.

Snadná práce

Nakladač Cat 950 GC je navržen tak, aby maximálně usnadňoval všechny práce s ním spojené. Základní servisní body jsou proto velmi snadno přístupné, data z provozu stroje je možné přehledně sledovat díky technologii Cat Product Link. Pro nakladač Cat 950 GC je k dispozici celá řada pracovních nástrojů, jejichž výměna je díky volitelnému rychloupínacímu zařízení dílem okamžiku. Univerzálnímu použití nakladače tak nic nestojí v cestě.

Cat 950 GC představuje ideální poměr ceny a výkonu. Stroj svou univerzálností a výkonem zastane veškeré úkoly, které na něj v náročném prostředí mohou čekat.